Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Stilleven@Home in Heerde

Oproep

Cultuurplein Noord Veluwe wil samen jou een tentoonstelling organiseren waarin iedereen zijn of haar beleving van de huidige Corona periode weergeeft. Jong en oud, amateur of professional het maakt niet uit. Iedereen beleeft deze periode op zijn eigen manier. Hoe mooi is het als je uitdrukking kunt geven aan jouw beleving? Hoe mooi is het als je anderen hiermee helpt, stimuleert of inspireert? Doe mee en maak jouw stilleven. Een schilderij op doek of papier, een tekening of digitale kunst. Maak een gedicht dat we kunnen ophangen of dat je komt voordragen tijden de opening van de expositie. Want een expositie moet. Een opening met muziek en kunst om gezamenlijk even te stil te staan. Stuur een foto van je inzending via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Expositie

De opening wordt verzorgd door de Commissaris van de Koning van Gelderland; de heer John Berends, op maandag 29 juni om 20 uur bij Cultuurplein in De Heerd in Heerde. Ook de kinderen van ons Kinderatelier onder leiding van Marjolein Verbruggen, doen mee met hun inzending.

De Stilleven@home expositie vindt van 29 juni t/m 10 juli plaats in de Heerd. Daarna in Kunsthuis KEK in Epe tot 26 juli. Lees verder over de expositie op Instagram en op Visit Heerde.