Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Razziaherdenking Putten gaat in aangepaste vorm door

Herdenking razzia

De jaarlijkse herdenking op 2 oktober van de razzia in Putten gaat ook dit jaar door. Vanwege het coronavirus vindt e.e.a. wel in aangepaste vorm plaats.

De gemeente biedt de nabestaanden en andere belangstellenden de gelegenheid om de herdenking via een groot scherm te bekijken. Dit scherm van drie bij vijf meter wordt in de directe omgeving van de herdenkingshof geplaatst. Het is op 2 oktober niet toegestaan om de herdenking te volgen vanaf de wegen en de grasvelden rondom de herdenkingshof. Ook omliggende wegen zijn tijdens de plechtigheid afgesloten. Dit alles om te voorkomen dat mensen zich te dicht op elkaar bevinden.

Aanmelden

Nabestaanden en belangstellenden die de herdenking via het grote scherm nabij de herdenkingshof willen volgen, dienen zich aan te melden bij de gemeente. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 25 september bij mevrouw Astrid van Ee-Evers. Zij is telefonische bereikbaar op (0341) 359 792 of per e-mail: aaevers@putten.nl.

Lees verder bij De Puttenaer.

Interesse in de geschiedenis van Putten? Lees hier alle Puttense verhalen op Schijnwerpers op de Veluwe.

Uitgelichte foto: Herdenkingshof te Putten, VVV Putten.