Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Open Atelierdagen op de Noordoost-Veluwe op 3 en 4 oktober

Open Atelierdagen

De Open Atelierdagen vinden dit jaar plaats op 3 en 4 oktober. Er zijn 15 deelnemende kunstenaars en zij zijn te bezoeken in hun ateliers in onder meer Epe, Hattem, Heerde en Vaassen.

Ontdek verrassende kunst en ontmoet inspirerende kunstenaars in hun ateliers! Kom kijken en laat je verrassen door uiteenlopende manieren van werken en verschillende disciplines en technieken, die de kunstenaars gebruiken.

Covid-19

De Open Atelierdagen 2020 worden een editie “light”. Dit betekent dat dit jaar niet alle ateliers meedoen. Vaak omdat een strikt 1,5 meter afstandsbeleid niet in alle ateliers haalbaar is of vanwege persoonlijke overwegingen. Er wordt dit jaar geen vouwblad uitgegeven, maar alle informatie over de deelnemende ateliers vind u hier op de website. We hopen dat u toch een mooie tocht langs de deelnemende ateliers zult hebben en rekenen erop dat u zich houdt aan de door het RIVM gestelde regels! De ateliers zijn beide dagen geopend van 12.00 tot 18.00.

Zie ook de Facebookpagina van de Atelierdagen.