Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

New Orleans in Hattem

Hattem werd op zaterdag 7 september omgetoverd tot New Orleans. Bezoekers konden genieten van goede muziek en eten tijdens het 3e gratis New Orleans-festival.

New Orleans is de stad van Mardi Gras, jazz én culinaire pareltjes. Een fantastische muziekstad met een rauw randje en goed eten. Het festival werd gehouden bij Houtwerk Hattem.

Het festival is gratis toegankelijk, met name door Cultuur en Erfgoedpact en andere sponsoren zoals ’t Heem, De Eenhoorn, JR Signing, Cultuurfonds Hattem en Houtwerk Hattem en de sponsors Regiobank Hattem, CPBN Music & Events, Westmaas & Partners, Bedrijvenkring Hattem, Lionsclub Hattem. het Greeve Fonds en de Vrienden van Opoe.