Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

De kunst van ‘t Harde

Zaterdag 5 oktober a.s. vindt al weer de 4e editie van het evenement De Kunst van ’t Harde plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur tonen kunstenaars hun kunnen op een aantal locaties. Zo is er een expositie van beeldende kunst op Landgoed Zwaluwenburg die óók zondag 6 oktober te bezichtigen is van 12.00 tot 16.00 uur. Verder zijn er diverse activiteiten in Wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc en Leo den Hoed houdt er een diapresentatie. In Woonzorgcentrum Mariposa wordt weer een spraakmakend thema uit de geschiedenis van ’t Harde geschilderd.

Centrumplein

Ook het Centrumplein biedt ruimte voor o.a. muziek en dans en de basisschoolkinderen kunnen onder deskundige begeleiding workshops glas-in-lood en houtdraaien volgen. Ook is er de expositie ‘Facedoek’ van basisscholieren die portretschilderingen hebben gemaakt. Naast dit alles zullen enkele ondernemers een workshop aanbieden. Kortom, een dag vol met beeldende kunst, muziek, dans, workshops en nog veel meer.