Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Kaartverkoop Donkere Dagen Festival gaat hard!

Wie er bij wil zijn moet snel zijn; de kaartverkoop voor het Donkere Dagen Festival is nog maar net gestart en nu al raken routes uitverkocht. De programmering voor zaterdag 18 januari 2020 is sinds deze week te vinden op de website van het Donkere Dagen Festival en na 1,5 dag was al meer dan 60% van de kaarten verkocht. Blijkbaar hebben liefhebbers van het festival goed onthouden dat kaarten altijd vanaf begin december verkrijgbaar zijn.

Het is dan ook inmiddels een traditie; vlak voor Blue Monday in huiskamers rondom de gezellige Vischmarkt je laten verwarmen door optredens van muzikanten en theatermakers. Tussendoor en na afloop kan het publiek genieten van muziek in de festivaltent De Grote Beer en van warme chocolademelk of glühwein.

Dit jaar staan optredens gepland in de genres singer-song, jazz, indie pop, blues, wereldmuziek, muziektheater, kleinkunst, theater, poëzie en film. Je kan kiezen uit 5 routes, met elk 3 optredens. Om enkele namen te noemen; o.a. Tim Kamphuis (singer-song), Steven van der Nat (blues), Jan Geitenbeek (jazz), Anne & Lisa (theater) en Benji (poëzie-muziek) treden op.

Niemand minder dan de Nederpop All Stars, waar Harderwijker Erik de Nood als toetsenist in speelt, zorgen voor een spetterend afsluitend optreden in de Grote Beer op de Vischmarkt. Deze band van door de wol geverfde topmuzikanten nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en hedendaagse Nederpophits. Een feest der herkenning!

Tickets  à € 22,50 zijn te koop via www.donkeredagen-festival.nl

Maak je avond uit compleet en ga van tevoren lekker eten bij Restaurant Ratatouille, Restaurant Da Gabriele of Bistro Vischmarkt 49.  Zij bieden een speciaal Donker Dagen Menu aan.

Het Donkere Dagen Festival is een initiatief van Cultuurkust en Popschool Harderwijk.  Dit festival maakt onderdeel uit van het Cultuur- en Erfgoedpact Noord Veluwe 2018-2020.

Like www.facebook.com/donkeredagenfestival voor de meest actuele informatie.