Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Fotowedstrijd corona van het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe

Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe

Het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe (SNWV) vormt het geheugen van de regio Noordwest-Veluwe. We beheren de archieven en historische collecties van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek.

Coronavirus op de Veluwe

We leven in een bijzonder jaar. Het Coronavirus heeft de afgelopen periode ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. Iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen. Het zal een periode zijn die we niet snel zullen vergeten. Daarom wil het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe deze periode in beeld brengen. Hierbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken!

Fotowedstrijd corona

We willen onze beeldbank graag uitbreiden met uw foto’s over het thema Corona, om zo voor de toekomst een compleet beeld te kunnen geven van de impact van Corona op de Noordwest Veluwe. Daarom organiseert het SNWV een fotowedstrijd voor jong en oud, waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn!

Zie voor de prijzen, en de manier waarop u de foto(‘s) in kunt sturen, de website van het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe.