Donkere Dagen Festival

Artiesten Donkere Dagen Festival doen Blue Monday vergeten

Het Donkere Dagen Festival is niet meer weg te denken uit Harderwijk! Dat het huiskamerfestival rondom de Vischmarkt voorziet in een behoefte aan een gezellige avond vol muziek en optredens bleek ook nu weer. De vijfde editie, afgelopen zaterdag, was sneller uitverkocht dan ooit.

Bij iemand anders thuis op de bank mogen genieten van singer-songwriters, jazz, blues, indie-pop, theater of kleinkunst spreekt aan. En ook dit keer bood de programmering, die wordt verzorgd door Popschool Harderwijk en Cultuurkust, voor ieder wat wils.
Luisterliedjes, catchy melodieën, esoterische klanken, mooie woorden, snelle sketches of een thema dat rechtstreeks het hart raakt; het publiek werd getrakteerd op mooie, fijne, ontroerende, grappige momenten.

De Nederpop All Stars zorgden met hun herkenbare liedjes voor een feestelijke afsluiter die de kou even deed vergeten. Het Donkere Dagen Festival blijkt een prima traditie om Blue Monday en de Winterblues te trotseren!

Het Donkere Dagen Festival is een initiatief van Cultuurkust en Popschool Harderwijk. Dit festival maakt onderdeel uit van het Cultuur- en Erfgoedpact Noord Veluwe 2018-2020.