Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Zomerconcertserie Orgelmuseum

  • 02-07-2019 tot 27-08-2019
  • Elburg

Zoals ieder jaar in de zomervakantie, organiseert het Orgelmuseum zogenaamde marktconcerten op de dinsdagochtenden. De concerten worden jaarlijks goed bezocht, door een gemêleerd publiek van vakantiegangers en vaste bezoekers.

Het eerste concert van dinsdag 2 juli wordt gegeven door Jaap de Kok. Zoals elk jaar doen naast de professionals ook een paar conservatoriumstudenten mee aan de reeks. Voor hen is het een uniek podium om concertervaring op te doen. Het laatste concert in de serie wordt gegeven op dinsdag 27 augustus.

De concerten beginnen elke dinsdag om 11.30 uur, en duren ongeveer dertig minuten. De toegang is gratis. Bezoekers van het concert mogen uiteraard ook het museum bezoeken, maar daarvoor is wel de normale entreeprijs van 7 euro verschuldigd. Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het museum en dat geldt ook voor kinderen tot en met 12 jaar.
Het museum is 
geopend van 11.00-17.00 uur. 
Bezoekadres: Van Kinsbergenstraat 5, Elburg.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/zomerconcertserie-orgelmuseum