Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Wolvenrondleiding

  • 27-07-2019 tot 24-08-2019
  • Ermelo

De zomervakantie staat voor de deur, dat betekent leuke plannen maken! Misschien ga je wel op vakantie, bijzondere uitstapjes maken of gewoon lekker luieren op het terras of in de tuin. Hoe dan ook, vergeet Museum Het Pakhuis niet op te nemen in je vakantieplanning. In het leukste beleefmuseum van de Veluwe is namelijk altijd wat te doen.

In samenwerking met de Schaapskooi Ermelo hebben we dit jaar een heel speciaal programma: een rondleiding door de tentoonstelling WOLF in combinatie met een dierensporenwandeling op de Ermelose heide. Leer de wolf goed kennen en wie weet spot je wel échte wolvensporen in de natuur!
Op zaterdag 27 juli en 24 augustus van 11.00 tot 15.00 uur

Smaakt dit naar meer? Je blijft gemakkelijk op de hoogte van al het leuks in Museum Het Pakhuis door ons te volgen op Facebook of Instagram. Bekijk in alle rust het volledige programma, informatie, data en tijden op hetpakhuisermelo.nl/programma of loop even bij ons binnen voor een gedrukt exemplaar. Heel graag tot snel!

Museum Het Pakhuis, het leukste doe- en beleefmuseum van de Veluwe!

Adres   Molenaarsplein 24, 3851 MZ Ermelo
Tel  0341 760 777
E-mail  info@hetpakhuisermelo.nl
Website  www.hetpakhuisermelo.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/wolvenrondleiding