Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Wolven in het Pakhuis tijdens de Kerstvakantie

  • 19-12-2018 tot 29-12-2018
  • Ermelo

Wie is de Wolf?

Museum Het Pakhuis nodigt je uit om in de kerstvakantie kennis te maken met onze nieuwste bewoner van de Veluwe: de wolf! In de gelijknamige expositie ontdek je wat je zou moeten weten wanneer je de wolf tegen het lijf loopt. Ga op jacht als een wolf, ontdek hoe mens en wolf vroeger met elkaar omgingen, dompel je onder in sprookjes, legendes en sages en word onderdeel van de roedel. Aan het eind van de tocht sta je oog in oog met de wolf.

Voor jong en oud

Ken jij de wolf goed? Jong en oud kunnen op zaterdag 22 en zaterdag 29 december ontdekken welke gezichten de wolf heeft. Vergelijk je zintuigen met die van de wolf en kies iets van het wolvenmenu. Bezoekers worden uitgedaagd om hun mening te vormen over de komst van de wolf: is de wolf gewenst of moeten we hem juist weren? Speel ‘Wie is de Wolf’ en geef je mening!

Aanvang

‘Wie is de Wolf’ is de gehele dag beschikbaar. Het museum is geopend van 10.30 tot 16.30 uur
Duur: ongeveer 20 tot 40 min
Geschikt voor kinderen vanaf ong. 7 jaar

Het Pakhuis is tijdens de Kerstvakantie geopend van di-za van 10.30-16.30 met uitzondering van de feestdagen.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/wolven-in-het-pakhuis-tijdens-de-kerstvakantie