Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Win je eigen wolf in Museum Het Pakhuis

  • 20-07-2019 tot 24-07-2019
  • Ermelo

Welkom op de Veluwe. Het thuis van herten, zwijnen, konijnen en.. wolven! Het is officieel bevestigd dat meerdere wolven en zelfs een wolvenfamilie zich hier gevestigd hebben. Maakt dit nieuws je bang of blij? Laat je mening horen bij de expo WOLF, in het leukste doe- en beleefmuseum van de Veluwe. De echte geluksvogels gaan naar huis met een eigen wolf.

Sprookjeswolf
De wolf is pas net op de Veluwe gevestigd maar sinds jaar en dag is hij een belangrijke figuur in kunst, verhalen en sprookjes. In het memoryspel in de hal van het museum vind je wolven in alle soorten en maten. Maak je museumbezoek onvergetelijk door je te verkleden als wolf, roodkapje, of de jager. Speciaal voor peuters en kleuters is er een ochtendprogramma over Wolfje, een kleine wolf die later sprookjeswolf wil worden. Hij lust alleen geen vlees.. Hoe loopt dit af?
Woensdag 24 juli spelen we Wolvenbingo. Deelnemers maken kans op bijzondere museumprijzen, misschien win je wel een wolf. Heb je niet zoveel geluk, kom dan vooral nog eens terug, in augustus zijn er nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Agenda
Zaterdag 20 juli om 14.00 uur    
De soldaat vertelt – Een Romeins soldaat laat van alles zien en vertelt over zijn leven in het legioen

Dinsdag 23 juli om 10.30              
Sprookjeswolf – Speciaal voor jonge kinderen, over sprookjes, grote ogen en oren

Woensdag 24 juli 14.00
Wolvenbingo – Win je eigen wolf. In plaats van bingo! roep je Awoooeee!

Bekijk het volledige programma op hetpakhuisermelo.nl/programma of loop even binnen voor een gedrukt exemplaar. Museum Het Pakhuis is gevestigd aan het Molenaarsplein, naast Molen de Koe.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/win-je-eigen-wolf-in-museum-het-pakhuis