Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Vier Kerstvakantie op kasteel Cannenburch

  • 26-12-2017 tot 01-01-0001
  • Epe

Op veler verzoek opent kasteel Cannenburch dit jaar op 2e Kerstdag de deuren. Vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop in de gewelvenkelders van het kasteel. Op deze feestdag zijn alleen de begane grond en de 1ste verdieping van het kasteel tot 17.00 uur geopend en is Kerst op Cannenburch te bewonderen voor €5,00 per persoon, 4 t/m 18 jaar €3,00. Donateurspas en Museumkaart zijn op 2e Kerstdag niet geldig.

Kerstvakantie

De oorspronkelijke bewoners nemen jullie mee terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. In de kasteelwinkel zijn mooie geschenken te koop of geniet van warme chocolade met appelgebak in de kelders van het kasteel. Tijd: 12.00 – 17.00 uur. Entree: €9,50 per persoon, 4 t/m 18 €5,25. Donateurs en Museumkaarthouders hebben gratis entree. Gesloten in het weekend van 23 en 24 december, 1ste Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Tip van het kasteel

Jullie Kerstbezoek extra bijzonder maken? Download de gratis Cannenburch app. Lees verder onder Openingstijden & entree op onze website hoe je dit thuis al kunt doen.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/vier-kerstvakantie-op-kasteel-cannenburch