Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

TAMTAM objektentheater

  • 18-10-2020 tot 18-10-2020
  • Putten

The Tube is letterlijk een kijkbuis: een eenpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm. Aan een kant van de buis wordt gespeeld en aan de andere kant word je getrakteerd op visuele scènes van 2 minuten met eigen muziek en een verrassende wending. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst in een unieke theatermachine die je even meeneemt naar een andere wereld.

The Tube was TAMTAM’s reactie toen in maart alle internationale tournees werden afgezegd. Het gezelschap zat niet bij de pakken en gebruikte de Corona-beperkingen juist als een uitdaging. Hun voorstellingen zijn normaalgesproken veel groter maar ze hebben nu gekozen voor deze kleine schaal om toch hun bijzondere vorm van theater te laten zien.

Praktische informatie

Locatie: De rode loper bij de Werkstee (ingang via de ommuurde tuin bij Brasserie Schovenhorst)

Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten: Deze éénpersoonspubliek voorstelling kost € 2,00 p.p. en duurt 2 minuten per keer (Contactloos betalen met uw pinpas). 

Voor meer informatie: www.schovenhorst.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/tamtam-objectentheater