Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Spelen en smikkelen in het Pakjeshuis!

  • 21-11-2018 tot 24-11-2018
  • Ermelo

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Sinterklaas is aangekomen in Nederland. Afgelopen zaterdag heeft hij zijn intrek genomen in het Pakjeshuis in Ermelo. Met Tante Jo en de Pietendans van Sparta werd het een groot feest. Het Pakjeshuis is te bezoeken tot en met zaterdag 1 december.

Fan van het Pakjeshuis

Het was even spannend of het zou lukken om het Pakjeshuis dit jaar weer te realiseren. Gelukkig is met de hulp van Tante Jo en de kinderen die Fan van het Pakjeshuis zijn toch nog alles goed gekomen. Iedereen met een Fanbutton heeft de gehele sinterklaasperiode onbeperkt toegang tot het Pakjeshuis. Zelfs een bezoek aan de theatervoorstelling Muizenissen, Rozengeur en Marsepein is inbegrepen, reserveer wel even een plaatsje. Ben je al in de ballenbank geweest? En heb je het bureau van Sinterklaas gezien? Beleef samen met de pieten steeds weer nieuwe avonturen.

Pakjeshuisprogramma

Er is een tjokvol activiteitenprogramma, bekijk hieronder het programma van deze week. Zit er iets voor jou bij? Natuurlijk is er ook volgende week ook van alles te beleven. Klik hier en volg het Pakjeshuis op Facebook om van al het leuks op te hoogte te blijven.

Woensdag 21 november

12.30 – 13.30 Pieten-Pannenkoeken-Lunch
14.00 – 16.00 Alle Pieten Bewegen met Heel Ermelo Beweegt

Vrijdag 23 november

16.30 – 17.30 Pietenbingo*

Zaterdag 24 november

9.30 – 11.00 Sinterklaasontbijt*
12.00 – 13.00 Pieten-Pannenkoeken-Lunch
13.30 en 14.30 Theatervoorstelling Muizenissen, Rozengeur en Marsepein*

* In verband met beperkte plaatsen is reserveren voor deze activiteiten verplicht. Reserveren en meer informatie verkrijgen kan hier.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/spelen-en-smikkelen-in-het-pakjeshuis