Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Sinterklaasfeest op kasteel Cannenburch

  • 16-11-2019 tot 24-11-2019
  • Epe

VAASSEN – Wat een eer dat Sinterklaas ook dit jaar komt logeren op een van de mooiste kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Dankzij Ondernemersvereniging Vaassen komt de goedheiligman zaterdag 16 november rond 18.00 uur met zijn koffer aan bij het kasteel. In het weekend van 22 t/m 24 november zit Sinterklaas op zijn rood met gouden troon in de deftige Ontvangsthal om jong en oud een handje te geven.

Wij vragen alle kinderen die zich aanmelden voor het Sinterklaasweekend om een tekening te maken met daarop hun naam. De tekening mogen zij ophangen in het kasteel en als dank voor het helpen versieren ontvangen de kinderen van Sinterklaas een brief. Met deze brief mogen zij naar de kasteelpieten om tot 17.00 uur samen te feesten en te spelen.

Tussen 13.00 en 17.00 uur vertrekt ieder kwartier een groep van maximaal 25 personen. Tickets zijn alleen te reserveren via de website: www.glk.nl/cannenburch.

Wanneer: vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2019, 13:00 tot 17:00. 

Waar: Kasteel Cannenburgh, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen

Kosten: € 5,00 per persoon. Reserveren is noodzakelijk, via www.glk.nl/cannenburch

Donateurs en Museumkaarthouders ontvangen geen korting op dit evenement.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/sinterklaasfeest-op-kasteel-cannenburch