Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Schrijven met Wolven

  • 02-05-2019 tot 03-05-2019
  • Ermelo

De meivakantie is in volle gang, ook in Museum Het Pakhuis waar altijd wat te beleven valt. Vrijdag 3 mei zijn de laatste voorstellingen van ‘Wolf wil verhuizen’ door theatergroep Spiegel. En wie zelf geïnspireerd geraakt is door de komst van de wolf kan donderdag 2 mei om 14.00 uur zijn creativiteit kwijt in de workshop: Schrijven met Wolven, gegeven door schrijver Lyda Westerink.

De wolf als inspiratiebron
De wolf is een dankbare inspiratiebron voor schrijvers, musici en kunstenaars. In de tentoonstelling WOLF wordt naast het natuurhistorische verhaal ook de culturele kant van de wolf belicht. Museum Het Pakhuis nodigt alle bezoekers uit op donderdag 2 mei om 14.00 zich te komen inspireren om vervolgens ook zelf creatief aan de slag te gaan.

Iedereen kan schrijven
Volgens schrijver en liefhebber van Roodkapje maar vooral ook van de wolf, Lyda Westerink kan iedereen schrijven. ‘Of je nu veel of helemaal geen schrijfervaring hebt, iedereen tussen de 9 en 99 jaar kan meedoen. Ervaar hoe heerlijk het is om je fantasie de vrije loop te laten. Je zult verrast zijn over je eigen schrijfsels!’
Reserveren is niet nodig en deelname is gratis, je betaalt alleen museumentree.

Het Pakhuis pakt aan
Het bomvolle activiteitenprogramma van Museum Het Pakhuis stopt niet na de meivakantie. Sterker nog, het gaat ook buiten de museummuren door! In de Enk 1 is de tijdelijke tentoonstelling ‘Blik op Ermelo’ te zien en na de meivakantie start de Nationale Romeinenweek. Houd de (social) media in de gaten om van al het leuks op de hoogte te blijven! 

Adres: Molenaarsplein 24, 3851 MZ Ermelo

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/schrijven-met-wolven