Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Puttense Puntenroute

  • 02-07-2018 tot 31-08-2018
  • Putten

Het project het ‘Verhaal van Putten’ is recent van start gegaan. Met dit project leggen de gemeente Putten en Erfgoed Gelderland de geschiedenis van Putten vast, en presenteren deze vervolgens met o.a. een website en diverse belevingsroutes.

In een van deze belevingsroutes komt de recente Puttense geschiedenis aan bod. De zogeheten ‘Puttense Puntenroute’ gaat langs de plekken die voor de inwoners van Putten in hun eigen leven belangrijk zijn. De route wordt namelijk bepaald aan de hand van uw gekoppelde mooie, persoonlijke, herinneringen. Herinneringen die veel voorkomen zullen uiteindelijk (anoniem indien gewenst) in de vorm van verhalen aan de route worden gelinkt. 

Wilt u meehelpen met het vastleggen van belangrijke Puttense plekken en herinneringen? Vul dan de enquête via de onderstaande link in. Hier is ook meer informatie over het project te vinden. 

https://nl.surveymonkey.com/r/DDLZZ9Y  

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/puttense-puntenroute