Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Pure Pinksterfair in kasteelpark Cannenburch

  • 09-06-2019 tot 10-06-2019
  • Epe

De Pure Pinksterfair is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De locatie, gevarieerde stands, demonstraties, lezingen, workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

Struin door het kasteelpark van Geldersch Landschap & Kasteelen en ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 80 stands. Zij bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en streekproducten. Laat u, samen met uw kinderen, verrassen door een boeiende demonstratie, lezing of workshop. Het kindertheater, dat weer een spannende voorstelling heeft bedacht, zal ook menig volwassene boeien. Dit jaar is er een klimwand, kunt u alles te weten komen over schapen hoeden, roofvogels, buiten koken en natuurbeleving. Naast dit alles kunt u heerlijk uitrusten en genieten bij de meerdere foodtrucks met live muziek.

Tijd: zondag 9 juni 10.00 – 18.00 uur, maandag 10 juni 10.00 – 17.00 uur.  

Entree fair: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis. 
Entree kasteel: € 5,00, 4 t/m 18 jaar € 3,00. (dagelijks geopend van 12.00 – 17.00 uur)

Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen entree voor de Pinksterfair maar hebben op vertoon van geldige pas gratis toegang tot het kasteel. 

Locatie: kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.depurepinksterfair.nl
Reserveren: is niet nodig.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/pure-pinksterfair-in-kasteelpark-cannenburch