Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Podium Schovenhorst ”Extra”

  • 15-09-2019 tot 15-09-2019
  • Putten

Zondagmorgen 15 september bij Podium Schovenhorst ”Extra” kunt u van 11:30 tot 12:00 gratis genieten van muziek in de ommuurde tuin bij Brasserie Schovenhorst.

Theodore Dubois is een Frans componist die leefde tussen 1837 en 1924. In de kunsten de periode tussen de Romantiek en het Modernisme. Hij liet zich inspireren door Mendelssohn en Schumann. .  De combinatie van de klanken van strijkers en blazers maken dit werk tot een bijzonder en mooi stuk muziek.

Friends in Music

Het gezelschap Friends in Music, FIM, bestaat sinds 2015. De leden, zeer goede amateurmusici,  kennen elkaar uit verschillende projecten en orkesten waarin zij spelen. Het is muziek die prettig in het gehoor ligt, momenten van grote vreugde afwisselt met warme melancholie.  De leden van het ensemble, Marcel van Schaik, viool – Carla Westhof, viool – Wendela Lensvelt, altviool – Frank Pameijer, cello – Pieter van Lier, contrabas – Sana van Iddekinge, fagot – Cathy Rau, hoorn – Jeroen Schimmel, klarinet – Erik van Kassel, hobo – Liesbeth van Elburg, fluit – Sana van Iddekinge, fagot – Cathy Rau, hoorn – Jeroen Schimmel, klarinet – Erik van Kassel, hobo en Liesbeth van Elburg, fluit gaan ons verrassen.

Na afloop gaat het gezelschap Friends met de hoed rond.. Mocht het regenen dan is er binnen een locatie beschikbaar.

Praktische informatie

Brasserie geopend vanaf 10.00 uur.

Aanvang “Friends in Music 11.30 uur

Adres: Garderenseweg 93- Putten

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/podium-schovenhorst-extra