Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Openluchttheater Illyria speelt The Merschant of Venice

  • 08-09-2018 tot 08-09-2018
  • Putten

Op zaterdag 8 september is hét grootse jaarlijkse evenement op Landgoed Schovenhorst.

De Engelse theatergroep treedt op met een stuk van Shakespeare:

De Koopman van Venetie is een komedie met een serieuze ondertoon. De rijke Antonio leent geld van Shylock. Hij is zo zeker dat hij dat terug kan betalen dat hij een idiote overeenkomst aangaat: hij zal aan Shylock een pond van zijn eigen vlees geven als hij de afspraken niet nakomt. Illyria belooft je ook met deze grappige, spannende, romantische en verontrustende voorstelling weer op het puntje van je stoel te houden.

De voorstelling begint om 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op het Weitje bij het Witte Boerderijtje. Neem je picknickmand en kleed of stoel mee om alvast in de stemming te komen! Ongeacht de weersomstandigheden zal de voorstelling doorgaan. Zorg voor warme kleding voor als het wat frisser wordt en eventueel een regenjas, ook de muggenspray mag niet vergeten worden.

Toegangskaarten in de voorverkoop zijn online verkrijgbaar t.e.m. vrijdag 7 september 24.00 uur.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/tmv9/en

Volwassenen € 19,00 (voorverkoop € 16,50)
kinderen tot 13 jaar € 14,00 (voorverkoop € 11,50) p.p.
Vrienden van Schovenhorst kunnen hun kaartjes met korting reserveren via info@schovenhorst.nl

Landgoed Schovenhorst | Garderenseweg 93 Putten

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/openluchttheater-illyria-speelt-the-merchant-of-venice