Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Muzikaal oktober op kasteel Cannenburch

  • 06-10-2019 tot 27-10-2019
  • Epe

In de maand oktober staat muziek centraal in het activiteitenprogramma van kasteel Cannenburch. Laat je meevoeren door klanken van cello en klavecimbel of geniet van het sprookjesballet in de rijk ingerichte Ontvangsthal van het kasteel.

Zondag 6 oktober

Vertelconcert Het Cello duo ‘Two of a Kind’ neemt je mee door de geschiedenis van zowel muziek als het kasteel. Aanvang: 11.00 uur en 17.00 uur. Entree: € 12,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 3,00.

Zondag 13 oktober

Sprookjesballet Kom met de hele familie genieten van de spannende en grappige balletvoorstelling over de Kikkerkoning door het Arnhemse LethDansant. Het sprookje wordt compleet door een dansworkshop voor kinderen bij te boeken. Aanvang: 11.00 uur. Entree: €17,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 12,50.

Zondag 27 oktober

Afsluitingsconcert Klavecinist Johan Brouwer brengt het kasteel tot leven door stukken van Bach en tijdgenoten ten gehore te brengen op een kopie van een 17e-eeuwse klavecimbel. Aanvang: 11.00 uur en 17.00 uur. Entree: €12,50 (inclusief kasteelbezoek). Donateurs en Museumkaarthouders betalen € 3,00

Voor alle voorstellingen is reserveren noodzakelijk. Meer informatie en reserveren bij GLK.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/muzikaal-oktober-op-kasteel-cannenburch