Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Muziek op Landgoed Schovenhorst

  • 04-08-2019 tot 01-01-0001
  • Putten

“Clazzi” is een jong en dynamisch duo bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp, beiden laureaten van het Prinses Christina Concours. Ze brengen muziek die niet aan stijl gebonden, maar altijd stijlvol is.

Zowel Dirk als Job hebben hun wortels in de klassieke muziek, maar zijn daarnaast ook actief in de pop, jazz en theaterwereld. Deze veelzijdigheid is terug te vinden in hun repertoire. Klassieke werken, tango’s, jazzstandards en eigen composities, alles kan voorbijkomen. Met veel ruimte voor eigen interpretatie en improvisatie is elk concert weer verassend.

Speciaal voor dit concert is zangeres Caroline Rutten te gast. Met zijn drieën brengen ze een programma van klassieke en eigentijdse chansons ten gehore.

Koetshuis open om 15.00 uur
Aanvang 15.30 uur met een pauze
Entree 15 Euro p.p. (contant)
Ben of word je vriend van Schovenhorst..1 kaartje gratis!

Reserveren via info@schovenhorst.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/muziek-op-landgoed-schovenhorst