Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Muziek op Landgoed Schovenhorst (Putten)

  • 06-10-2019 tot 06-10-2019
  • Putten

De Friese band WIEBE geeft op 6 oktober een concert op landgoed Schovenhorst. Eerder gaf de zanger/pianist van de band, Wiebe Kaspers, al een concert op het landgoed, samen met zanger Syb van der Ploeg.

De band WIEBE bestaat naast de zanger/pianist ook uit slagwerker Daan Slagter, en bassist Florian den Hollander. De drie jongemannen kennen elkaar van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, en brengen in september hun nieuwe album ‘Y’ uit, met als leidraad de verwerking van liefdesverdriet, in de bijzondere vorm van een middelgroot doosje. Waarom? Dat legt de band vaak op humoristische wijze uit tijdens hun concert. De heren maken theatrale popmuziek, met voor het publiek vaak herkenbare liedteksten.

Koetshuis open om 15.00 uur.

Aanvang 15.30 uur met een pauze Entree 15 Euro p.p.(contant)

Vriend van Schovenhorst 1 gratis kaartje.

Reserveren via info@schovenhorst.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/muziek-op-landgoed-schovenhorst-putten