Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Montmartre Markt bij kasteel Cannenburch

  • 21-07-2019 tot 21-07-2019
  • Epe

Bezoek op zondag 21 juli de nieuwe Montmartre Markt bij kasteel Cannenburch. Je vindt er leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek zal niet ontbreken! Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar live muziek met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE.

Datum: zondag 21 juli 2019.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur.

Entree: de markt is gratis toegankelijk.

Toegang tot het kasteel is gratis voor donateurs en museum kaarthouders.

LocatieKasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Meer informatie: info@henksteinvoort.nl of kijk op www.henksteinvoort.nl

Ook te bezoeken op 23 juni op Kasteel Doorwerth op 7 juli op Kasteel Hernen op 18 augustus op Kasteel Ammersoyen op 1 september op Kasteel Rosendael en op 15 september op Huis Verwolde bij Laren.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/montmartre-markt-bij-kasteel-cannenburch