Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Moderne glaskunst in historisch kasteel Cannenburch

  • 03-11-2019 tot 17-11-2019
  • Epe

Liefhebbers van moderne glaskunst kunnen in de donkere novembermaand hun hart ophalen in kasteel Cannenburch te Vaassen.

Van zondag 3 t/m zondag 17 november 2019 vormen het fonkelende glas en het rijk ingerichte kasteel een verrassende combinatie die mogelijk wordt gemaakt door Stichting Glaskunst uit Epe. Evenals vorig jaar zijn er achttien kunstenaars die hun werken tentoonstellen. Een grote verscheidenheid in materialen en vormgeving kenmerkt de expositie ‘Een dialoog in mixed media’ die te bewonderen is in zowel het naastgelegen Bouwhuis als in het kasteel. Op de zondagmiddagen wordt de expositie muzikaal omlijst door live muziek in de Ontvangsthal van het kasteel.

Praktische informatie

Graag proosten wij samen met u in het Bouwhuis tijdens de opening op zondag 3 november tussen 12.00 – 17.00 uur.

Expositie moderne glaskunst: ‘Glas natuurlijk… En meer, Een dialoog in mixed media’; zondag 3 t/m zondag 17 november. Tijd: dinsdag t/m zondag tussen 12.00 – 17.00 uur. Entree: € 13,50 p.p. inclusief expositiecatalogus. t/m 18 jaar gratis. Donateurs en Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 4,00 p.p. op vertoon van geldige pas. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch of www.stichtingglaskunst.nl .

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/moderne-glaskunst-in-historisch-kasteel-cannenburch