Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Middeleeuws Festijn

  • 04-05-2019 tot 05-05-2019
  • Epe

Onder het toeziend oog van veldheer Marten van Rossem (bouwheer van kasteel Cannenburch) wordt een groot belegeringskampement opgebouwd. In totaal vinden er 250 Nederlandse, Belgische en Duitse “Middeleeuwers” twee dagen onderdak in het kasteelpark van Cannenburch.

Maak tijdens deze speciale 5de editie kennis met jonkvrouwen, ridders en hun helpers of maak een ronde over de sfeervolle Middeleeuwse markt met oude ambacht producten. Strijdende ridders, woeste Vikingen, middeleeuwse muziek, demonstraties en een sprookjesspreker maken deel uit van het kampement. Middeleeuwers laten op een historisch verantwoorde wijze zien hoe toentertijd voedsel werd bereid en vergeet niet te proberen hoe handig jullie zijn met middeleeuwse pijl en boog. Alle bewoners zijn graag bereid om zijn of haar rol in de Middeleeuwen toe te lichten.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur.

Entree: 4 t/m 12 jaar € 4,00, volwassenen € 6,00.

Combi entree festijn & kasteel: 4 t/m 12 jaar 5,50 euro, volwassen € 9,50.

Donateurs GLK en Museumkaarthouders betalen alleen de toegang tot het festijn.

De voorverkoop is begonnen! Koop nu uw kaarten met € 1,00 korting: Koop hier uw tickets.

Locatie: kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Meer informatie: www.middeleeuws-festijn.nl

Reserveren: is niet nodig.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/middeleeuws-festijn