Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Licht in park Cannenburch

  • 29-03-2019 tot 29-03-2019
  • Epe

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Daarom organiseert Monuta ‘Licht in park Cannenburch’ om stil te staan bij dit verlies. “Ik vind het fijn als mensen op deze mooie manier met zoveel lichtjes, troostende woorden en muziek hun overleden dierbare kunnen herdenken”, vertelt uitvaartverzorger Sandra Dijkstra-de Boer. “Iedereen is welkom, waar u ook vandaan komt en ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd.”

Vanaf de vlonder in de vijver worden door diverse sprekers gedichten voorgelezen. Nabestaanden kunnen een bootje met een kaars te water laten gaan of een kraanvogel vouwen en in een boom hangen, eventueel aangevuld met een wens of herinnering. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door musici van Instrument van Vrede. Tijdens het aansteken van de lichtjes kunnen nabestaanden genieten van sfeervolle live muziek die violiste Marieke Booy en celliste Myrthe van Hulst ten gehore zullen brengen.

Tijd: 19.30 -21.00 uur.

Entree: de avond is gratis toegankelijk. 

Meer info: www.monuta.nl/vaassen

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/licht-in-park-cannenburch