Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Kinderschemerwandeling Staverden

  • 27-12-2019 tot 27-12-2019
  • Ermelo

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op vrijdag 27 december een schemerwandeling voor kinderen op landgoed Staverden. Tijdens de dagen rond kerst gaat de zon al om half vijf onder. Het is dan ook best spannend om nog door het bos te lopen. Wie hoort daar een uil roepen? Komen de wandelaars misschien een kabouter tegen? De boswachters weten de weg en vertellen spannende verhalen. Ze hebben ook leuke opdrachten voor de kinderen. Voor kinderen die houden van een flinke wandeling en natuurlijk hun (groot)ouders.

Praktische informatie

Start: 16.00 uur bij Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Gerard Heemskerk, tel. 0341-554493.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kinderschemerwandeling-staverden