Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Kindermiddag museum Epe

  • 02-05-2018 tot 01-01-0001
  • Epe

Bij Veluws Museum Hagedoorns Plaatse in Epe beleef je tijdens de Kindermiddag hoe het leven rond de boerderij vroeger was. In de meivakantie organiseert het museum op woensdag 2 mei een speciale middag voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Het programma begint om half twee en eindigt rond half vier. Alle kinderen mogen zich op locatie verkleden als boer en boerin. In het boerderijmuseum krijgen de kinderen een korte rondleiding om te zien hoe de mensen hier honderd jaar geleden leefden. Aansluitend kunnen de kinderen zelf aan de slag met oude ambachten of meedoen aan oud-Hollandse spellen bij mooi weer.

Praktisch

De toegang is vijf euro per kind. (Groot)ouders betalen ook vijf euro: museumkaarthouders mogen gratis mee. Koffie en thee zijn inbegrepen bij de Kindermiddag.
Bezoekadres: Ledderweg 11, Epe.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kindermiddag-museum-epe