Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Kinderavondwandeling op Landgoed Staverden

  • 30-08-2019 tot 01-01-0001
  • Ermelo

De paden op, de lanen in voor vaders, moeders, opa’s en oma’s en hun (klein}kinderen. Samen met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deze organiseert op vrijdag 30 augustus een speciale avondwandeling voor (groot)ouders met jonge kinderen op landgoed Staverden.

Kom aan het eind van de vakantie lekker de benen strekken en genieten van de avondrust in het bos. De boswachter heeft veel leuke dingen te vertellen en misschien komt iemand nog een kabouter tegen? De tocht voert over onverharde paden. Men dient kleding en schoeisel daarom aan de verwachte (weers)omstandigheden aan te passen.

Start: 19:00 uur bij Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden.
Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten
Informatie: Jan Velema, tel. 06-10671723.

Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kinderavondwandeling-op-landgoed-staverden