Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Kerstvakantie bij kasteel Cannenburch

  • 22-12-2018 tot 06-01-2019
  • Epe

De feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken is de plek om rond te dwalen tijdens de kerstvakantie. De oorspronkelijke bewoners nemen jullie mee terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18de eeuw. In de kasteelwinkel zijn prachtige geschenken te koop en in de kelders van het kasteel staan warme hapjes en drankjes klaar.

Tijd: dinsdag t/m zondag tussen 12.00 -17.00 uur. Gesloten op maandag, kerst, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Entree: € 9,50 voor volwassenen, kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,25. Donateurs en Museumkaarthouders hebben tijdens de kerstvakantie gratis toegang tot het kasteel.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is in de wintermaanden beperkt telefonsich bereikbaar. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: is niet nodig.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kerstvakantie-bij-kasteel-cannenburch