Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Kerstmarkt Vaassen

  • 07-12-2018 tot 09-12-2018
  • Epe

De kerstmarkt van Vaassen is met zijn ruim 20.000 bezoekers een echte traditie geworden. Het plein voor kasteel Cannenburch heeft tijdens deze kerstmarkt een sprookjesachtige uitstraling waar ruim honderd kramen hun mooie en ambachtelijke producten aanbieden. De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het voorplein om een kleinigheidje aan de kinderen uit te delen.

Breng voor het ultieme kerstgevoel ook een bezoek aan de sfeervol en feestelijk ingerichte vertrekken van het kasteel. In de kasteelwinkel zijn prachtige geschenken te koop en in de gewelvenkelder van het kasteel staan warme hapjes en drankjes klaar.

Tijd: vrijdag 7 december van 13.00-22.00 uur, zaterdag 8 december 11.00-22.00 uur en zondag  9 december van 11.00-19.00 uur.

Entree kerstmarkt: € 2,00 per persoon. Tot 12 jaar gratis toegang. 
Combi-kaart kerstmarkt en kasteel: € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Donateurs en Museumkaarthouders betalen tijdens de 3-daagse kerstmarkt het bovenstaande tarief. De Donateurspas en Museumkaart zijn niet geldig.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.kerstmarktvaassen.nl

Reserveren: is niet nodig.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kerstmarkt-vaassen