Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Kerstbomenwandeling op Landgoed Schrovenhorst

  • 21-12-2019 tot 22-12-2019
  • Putten

Inmiddels bij velen bekend, en anders zeker een aanrader: de speciale voor u uitgestippelde kerstbomenwandeling! Beleef de magische sfeer op het 170 jaar oude Landgoed Schovenhorst met z’n bijzondere kerstbomen uit de hele wereld.

Zittend bij het knapperend vuur tussen het heerlijk ruikende kerstbomenbos genieten van een heerlijke winterse lunch, erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk met slagroom en lekkers in deze kerstsfeer. Dit kan bij een bezoek aan “Brasserie Schovenhorst” voor of na de kerstwandeling. Ben je alleen of met vrienden of met je gezin. Wees welkom!! Bij gebruik van lunch graag reserveren. Bezoekers worden ontvangen bij de vuurschaal in de magische oude ommuurde tuin. Luister naar de verschillende kersttradities en wandel mee.

Praktische informatie

Ontvangst: 14.00 uur. Locatie: Ommuurde tuin bij Brasserie Schovenhorst. Kosten: € 5,00 p.p, kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. (contant op locatie, geen pin aanwezig).

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/kerstbomenwandeling-op-landgoed-schovenhorst