Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Gezinswandeling Staverden

  • 05-01-2020 tot 05-01-2020
  • Ermelo

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 5 januari een stevige gezinswandeling op Landgoed Staverden. In de winter is het leven in het bos niet makkelijk.

Dieren moeten hun eten bij elkaar scharrelen of zijn in winterslaap. De grote beuken en eiken hebben hun blad laten vallen en zijn ook in winterrust. Toch is er voor jong en oud veel te zien. Trek een warme jas aan en zet een muts op. De boswachters nemen de wandelaars mee door het park en langs de witte pauwen. En misschien zijn er hertensporen in de sneeuw te zien.

Praktische informatie

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats van Landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: Gerard Heemskerk, tel. 0341-554493 of Barend Buysing Damsté, tel. 0341-561316 en www.glk.nl/activiteiten.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/gezinswandeling-staverden