Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Expositie moderne glaskunst: ‘Glas natuurlijk… Van haar, 18 vrouwen in glas’

  • 04-11-2018 tot 18-11-2018
  • Epe

Liefhebbers van moderne glaskunst kunnen in de donkere novembermaand hun hart ophalen in Kasteel Cannenburch te Vaassen.

Van zondag 4 t/m zondag 18 november 2018 vormen het fonkelende glas en het rijk ingerichte kasteel een verrassende combinatie die mogelijk wordt gemaakt door Stichting Glaskunst uit Epe. Dit jaar staat de expositie in het teken van 18, uitsluitend vrouwelijke, glaskunstenaars uit Nederland en België met ieder hun eigen visie en specialisatie. De zeer gevarieerde objecten zijn te bewonderen in zowel het kasteel als het naastgelegen Bouwhuis. Foto: object uit de Ocean serie van Marijk Renia. Foto gemaakt door: Erno Wientjens.

Graag proosten wij samen met u in het Bouwhuis tijdens de opening op zondag 4 november tussen 12.00 – 17.00 uur.

Expositie moderne glaskunst: ‘Glas natuurlijk… Van haar, 18 vrouwen in glas’; zondag 4 t/m zondag 18 november. Tijd: dinsdag t/m zondag tussen 12.00 – 17.00 uur. Entree: € 13,50 p.p. inclusief expositiecatalogus. t/m 18 jaar gratis. Donateurs en Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 4,00 p.p. op vertoon van geldige pas. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch of www.stichtingglaskunst.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/expositie-moderne-glaskunst-glas-natuurlijk-van-haar-18-vrouwen-in-glas