Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Expositie moderne glaskunst: ‘Glas natuurlijk… Van haar, 18 vrouwen in glas’

  • 04-11-2018 tot 18-11-2018
  • Epe

Liefhebbers van moderne glaskunst kunnen in de donkere novembermaand hun hart ophalen in Kasteel Cannenburch te Vaassen.

Van zondag 4 t/m zondag 18 november 2018 vormen het fonkelende glas en het rijk ingerichte kasteel een verrassende combinatie die mogelijk wordt gemaakt door Stichting Glaskunst uit Epe. Dit jaar staat de expositie in het teken van 18, uitsluitend vrouwelijke, glaskunstenaars uit Nederland en België met ieder hun eigen visie en specialisatie. De zeer gevarieerde objecten zijn te bewonderen in zowel het kasteel als het naastgelegen Bouwhuis. Foto: object uit de Ocean serie van Marijk Renia. Foto gemaakt door: Erno Wientjens.

Graag proosten wij samen met u in het Bouwhuis tijdens de opening op zondag 4 november tussen 12.00 – 17.00 uur.

Expositie moderne glaskunst: ‘Glas natuurlijk… Van haar, 18 vrouwen in glas’; zondag 4 t/m zondag 18 november. Tijd: dinsdag t/m zondag tussen 12.00 – 17.00 uur. Entree: € 13,50 p.p. inclusief expositiecatalogus. t/m 18 jaar gratis. Donateurs en Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 4,00 p.p. op vertoon van geldige pas. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch of www.stichtingglaskunst.nl

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/expositie-moderne-glaskunst-glas-natuurlijk-van-haar-18-vrouwen-in-glas