Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

De kunst van ‘t Harde

  • 05-10-2019 tot 05-10-2019
  • Elburg

Op 5 oktober a.s. van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt de 4e editie van het Cultuurevenement ‘De Kunst van ’t Harde’ plaats. Net als vorige jaren zullen gevestigde en startende kunstenaars hun werk tonen op een aantal locaties in ’t Harde.

In en om het Landgoed Zwaluwenburg wordt een expositie voor plaatselijke kunstenaars georganiseerd en treden lokale artiesten op. Oók op zondag 6 oktober staan van 12.00-16.00 uur de deuren van Landgoed Zwaluwenburg open om de expositie te bekijken.

Andere locaties

In Wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc wordt muziek afgewisseld met dans, tevens is hier de fototentoonstelling Markante Hardenezen te bewonderen.

In Verzorgingshuis Mariposa worden o.a. wandpanelen beschilderd en zal worden gemusiceerd.

Op het Centrumplein kunnen kinderen een workshop doen, zal er muziek te beluisteren zijn en kan men genieten van dansoptredens.

Aan verschillende ondernemers is gevraagd hun etalage aan een kunstenaar beschikbaar te stellen. Ook wordt er een fotopuzzel wedstrijd Kunst&Ondernemer georganiseerd. Van enkele kunstwerken worden detailfoto’s gemaakt en verwerkt in een fotopuzzelwedstrijd. Hierover, en over de laatste leest u meer op facebook.

Praktische informatie

De toegang van het evenement is gratis. Dat is alleen mogelijk omdat de totale organisatie van dit evenement in handen van vrijwilligers is. Wel wordt het zeer gewaardeerd als bezoekers een vrijwillige bijdrage doen.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Cultuur & Erfgoedpact i.s.m. Gemeente Elburg

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/de-kunst-van-t-harde