Schijnwerpers!

De Noord-Veluwe, een mooi stuk Nederland dat het verdient om de schijnwerpers op te zetten. Een regio waar bewoners zich actief inzetten voor het leefbaar houden van hun eigen omgeving. Zij organiseren culturele activiteiten met de kwaliteit van de lokale betrokkenheid. De culturele onderwijsprojecten zorgen voor het tot bloei laten komen van de culturele interesse van leerlingen.

Bekijk meer

Culturele Markt Heerde

  • 15-06-2019 tot 15-06-2019
  • Heerde

Op zaterdag 15 juni 2019 is er voor de 10e keer de Culturele Markt in Heerde. De organisatie heeft als doel om een aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijke event neer te zetten. Iedereen met goede ideeën wordt uitgenodigd mee te denken.

Tijdens de 10e jubileumeditie wordt er flink uitgepakt. ‘We willen tal van aantrekkelijke optredens laten zien waarbij amateurs en professionals een feestelijk podium krijgen. Dus speel je in een band, zing je, wil je dansen of rappen op een van onze podia of schitteren als living statue? Ook beeldend kunstenaars, theatermakers, dansers, historische verenigingen, koren en muziekverenigingen zijn van harte welkom om te laten zien wat ze in huis hebben.’ vertelt Ruud van den Broek die dit jaar de kar trekt.

‘We bieden jou een podium, een  theaterzaal, ruimte in het park of een kraam. De Culturele Markt Heerde is van ons allen; van jou, de Heerdense ondernemers en het publiek. Zowel in en om De Heerd als in de Dorpsstraat bouwen we aan een topdag. Op 15 juni is het ook Hessendag, dus dubbel feest in het dorp!’

Samen maken we de Culturele Markt Heerde tot een bruisend evenement! Cultuurplein Noord Veluwe, Kunstenaars en ondernemers slaan de handen ineen. Zou je mee willen werken of meedenken ben je van harte welkom.  Heb je ideeën of suggesties voor een geslaagd event of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Stuur een e-mail naar: Ruud van den Broek, ruud.francine@kpnmail.nl.

Twijfel en wacht niet langer maar meld je aan voor deelname, voor of achter de schermen! #CMH2019 Jij bent er toch ook bij?

Locatie: Griftstraat 8, Heerde

Aanvang: 11:00 uur

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/culturele-markt-heerde