Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Comedy Night Hattem

  • 09-09-2021 tot 09-09-2021
  • Hattem

Koop nu een ticket voor Comedy Night Hattem en lig 9 september dubbel van het lachen om komische verhalen en hilarische grappen van de leukste comedians van Nederland.

Hoe leuk is het om dit gekke jaar even te vergeten en een avond dubbel te liggen van het lachen? Je hoeft alleen maar op 1,5m afstand van elkaar te gaan zitten, je hoofdtelefoon op te doen en te genieten van een drankje en een avond vol humor.

Regen en Coronaproof

Comedy Night Hattem is een zitevent in de buitenlucht in een silent versie dus met hoofdtelefoons zodat je geen grap hoeft te missen. Visit Hattem organiseert samen met de Franse School deze Comedy Night binnen een afgesloten terrein op het Kerkplein waarbij de dan geldende RIVM maatregelen worden gehanteerd. Bij regen zorgen we dat je droog de voorstelling kunt bijwonen.

Laatste tickets

Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar. Tickets zijn inclusief welkomstdrankje en hoofdtelefoon zodat je geen grap hoeft te missen. Kom ook naar de Comedy Night op het Kerkplein in Hattem voor een hilarisch avondje uit.

Kijk voor alle informatie over de line-up, kaartverkoop etc. op deze website.

Praktische informatie

Kerkplein Hattem
20.30 – 23.00 uur
Tickets & info: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ComedyHattem
Tickets a €15,95 zijn incl. welkomstdrankje en hoofdtelefoon.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/comedy-night-hattem-1