Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Choo Choo Sisters

  • 26-05-2019 tot 01-01-0001
  • Putten

Op zondag 26 mei 2019 kunt u in het Koetshuis op Landgoed Schovenhorst te Putten getuige zijn van een concert van de Choo Choo Sisters, begeleid op piano door Edwin Schimscheimer. Van 15:30 tot 17:00 vindt het programma plaats met tussendoor een pauze.

Al vijftien jaar vormen de Choo Choo Sisters een zangtrio en inmiddels hebben ze op vele podia mogen optreden in zowel binnen- als buitenland. Een aantal nummers uit hun repertoire werd tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Andrew Sisters gezongen. Andere muziek is door het trio zelf ‘versisterd’ door er een driestemmigheid in te brengen, en ook een solo nummer wordt niet geschuwd.

Hoewel de dames het aanzien waard zijn, raden ze u aan af en toe uw ogen dicht te doen en weg te dromen bij nummers als ‘I’ll be with you in apple blossom time’ en ‘sentimental journey’. Aan de harmonieën is veel aandacht besteed en met slechts de piano als begeleiding komen de stemmen van de dames onversterkt mooi tot hun recht.

Edwin Schimscheimer is een virtuoos op de piano en van deze muzikale duizendpoot heeft u ongetwijfeld al veel gehoord, ook al was u zich daar misschien nog niet van bewust. Kortom; dit middagconcert is een echte aanrader! Reserveren via info@schovenhorst.nl

Meer informatie via: www.schovenhorst.nl

Koetshuis open om 15.00 uur

Aanvang 15.30 uur met een pauze

Entree 15 Euro p.p. (contant) Reserveer op tijd want Vol=Vol

Adres: Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93, 3881 GK Putten

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/choo-choo-sisters