Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Activiteit: Zomerse kasteelavonden op Cannenburch

  • 23-06-2021 tot 25-06-2021
  • Epe

Eindelijk zomer! Dat gaan we vieren van 23 t/m 25 juni met lange zwoele avonden dwalend door sprookjesachtige (en verkoelende) kasteelvertrekken van Kasteel Cannenburch in Vaassen.

Kasteelkelders van Cannenburch

Ons team heet je van harte welkom in de kasteelkelders vanwaar je driehonderd jaar terug gaat in de tijd. In het kasteel ontmoet je bijvoorbeeld achttiende-eeuwse zakenvrouw Anna Margaretha of een van haar kamermeisjes. Misschien tref je de laatste bewoonster Charlotte achter de piano, een theedrinkende kasteelheer Frederik Johan of juist een van de butlers.

Wandeling & terras

Maak er een extra mooie avond van door ook een wandeling te maken door het vrij toegankelijke kasteelpark (met blotevoeten pad) en een bezoek aan de kleurrijke moestuin. Voor het ware zomeravondgevoel sluit je af Bij Maarten op het terras met kasteelzicht. 

Praktische informatie

Zomerse kasteelavonden; woensdag 23, donderdag 24 & vrijdag 25 juni tussen 18.00 – 21.00 uur. Volwassenen € 12,00, 4 t/m 18 € 5,00. Donateurs en museumkaarthouders gratis. Reserveren noodzakelijk via de website van GLK.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/activiteit-zomerse-kasteelavonden-op-cannenburch