Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Activiteit: Diersporen zoeken bij Landgoed Staverden

  • 19-09-2021 tot 19-09-2021
  • Ermelo

– De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 19 september 2021 een interessante boswandeling. Landgoed Staverden is het leefgebied van vele vogelsoorten en een schuilplaats van veel wild. Samen met de boswachter gaat u op zoek naar de sporen van deze dieren, dus zet uw zintuigen op scherp.

Activiteit Landgoed Staverden

Het kunnen pootafdrukken zijn, maar ook uitwerpselen, beschadigingen aan boom en blad, botjes of veren. Daarbij vertelt de boswachter allerlei leuke bijzonderheden over de dieren. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Praktische informatie

Start: 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden. Meer informatie en online reserveren hier.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/activiteit-diersporen-zoeken-bij-landgoed-staverden