Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Activiteit: Dansworkshop in het Anton Pieck Museum

  • 09-10-2021 tot 09-10-2021
  • Hattem

Inbal Abir is de kunstenaar die tijdens het Erfgoedfestival Gelderland 2021 verbonden is aan het Anton Pieck Museum en op 9 oktober een dansworkshop geeft in het Anton Pieck Museum. In de afgelopen periode heeft Inbal zich laten inspireren in het Anton Pieck Museum door het vele werk van Pieck aandachtig in zich op te nemen. Op dit moment is ze hard aan de slag om haar inspiratie om te zetten tot nieuw werk, rond het thema ‘Aan het werk’. Dat nieuwe werk zal ze op 3 oktober aan genodigden laten zien tijdens de opening van het Erfgoedfestival in Nijmegen.

Dansworkshop

Ook zal zij op 9 oktober optreden in Hattem en een dansworkshop speciaal voor onze jeugd en jongeren verzorgen in het Anton Pieck Museum. De opening zal om 16.00 uur door wethouder Auke Schipper plaatsvinden.

Ben je 7-23 jaar en wil je graag meedoen met een van de workshops? Geef je dan voor 4 oktober op, via info@antonpieckmuseum.nl of bel naar 038-4442192. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen. Deelname is gratis met een hapje en drankje na afloop.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/activiteit-dansworkshop-in-het-anton-pieck-museum