Schijnwerpers!

Cultuur en erfgoed op de Noord-Veluwe verdient het om in de schijnwerpers te staan. Het Cultuur- en Erfgoedpact maakt zich hier sterk voor!

Bekijk meer

Activiteit: avondwandeling Landgoed Staverden

  • 21-07-2021 tot 21-07-2021
  • Ermelo

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 21 juli 2021 een avondwandeling voor het gezin in de bossen van Landgoed Staverden. De boswachter heeft een wandeling uitgezet waarbij je zelf aan de gang moet. Je krijgt een aantal opdrachten mee en komt zo van alles te weten over het bos en de dieren die daar wonen. Elk gezin gaat apart op stap en onderweg is er een controlepost die kijkt of alles goed gaat. Deze wandeling is speciaal geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar met hun begeleiders en wordt tijdens de zomervakantie driemaal op woensdagavond georganiseerd.

Praktische informatie & reserveren

Start: tussen 19.00 en 19.30 uur bij het bezoekerscentrum Landgoed Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte weersomstandigheden. Meer informatie en online reserveren op de website van GLK.

Bron: https://mijngelderland.nl/actueel/activiteit-avondwandeling-landgoed-staverden